Är i sthlm!! | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

Är i sthlm!!

Tja som sagt så blir det inte mycket bloggande just nu för att min myshowrooms inloggning har lite tekniska problem.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Hej! Jag undrar om du skulle kunna fixa så man kan kontakta dig, genom att skicka mejl osv! skulle vara så sjukt kul att få träffa dig. du är så jävla söt, snygg, underbar och allt. måste liksom träffa dig <3 snälla, svara gärna på detta <3

 2. Nathalie

  Synd…. Ajja hoppas du kan börja blogga mer igen så snart som möjligt:)
  Sen så måste jag bah säga att du är så JÄDRANS underbar. Du värkar ha sån himla härligt personlighet!<3
  Söt, snygg, underbar finns flera miljoner fina ord om dig!<3 Lixom bara ÄLSKAR dig!
  Att träffa dig ska jag! HAHAHA….. Bor i luleå men ändå;)

 3. sara

  ÄLSKLINGGGGGGGGGGGGGG DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG JA DÖR VARFÖR SVARAR DU ALDRIG NÄR MAN SKRIVER TILL DIG PÅ FB? <333333333333333333333333333333

 4. LINNEA

  längtar tills på fredag ! ANDRÉ du är så begåvad och har en underbar röst! var rädd när tv4 sparade på dig och jag trodde först du hade åkt ut.. men sen såg jag dig åh LYCKA TILL !

 5. alma

  Är så grymt glad över att du gick vidare snygging! Jag visste att du skulle gå vidare, var helt 100 på det, men om du mot förmodan inte hade gjort det hade jag ringt TV4 och klagat, haha.. 😉 <3 Du är så sjukt begåvad och bedårande vacker. Vill så gärna träffa dig, det är ett av mina mål! <3<3 <3 <3 <3 <3
  Ge allt i kvalet, André! Du SKA gå vidare, något annat vore otänkbart! Lycka till x1000!
  Ps. När du ändå är i Sthlm, kan man inte träffa dig på ngt sätt då? Bor i Sthlm! 🙂 <3
  Ps.2 Hoppas bloggningen löser sig snart! 😉
   

Annons
stats