Framme i Malmö!!! | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

Framme i Malmö!!!

image

image

image

image

Aboo!!! Tjo.. Har precis kommit fram till hotellet i Malmö! Den ligger faktiskt bra till:) precis vid stationen:D.. Så man har nära till allt!!!

Tror jag ska dra ner på stan i morgon och köpa lite kläder…

Oooh fint rum har jag fått oxå;)

Nu fattas det bara någon att mysa med:*:*

Iaf så ska jag snart gå in i duschen och göra allt sånt som killar gör när de duschar;)
Och sen bär det av till arénan!!!

Ska verkligen bli kul att kolla på mina kompisar när de ska uppträda!!

Och om ni har lust så kan ni slänga över ett sms och rösta på min bästa kompis.. Robin!<3

För vi vill inte att den sista killen åker ut!!!!! Elr hur???;(

Ska jag vara helt ärlig.. Så tycker jag att de som kom topp6 i idol är alla vinnare!!!! Jag, Amanda p, Amanda f, Molly, moa och Robin..

Elr vad tycker ni???:*

Nu ska jag duscha så puss!!!

Hmm juste Amanda p har rummet precis bredvid mig.. Om ni ville veta;) tog några spontana bilder på henne… Med mobilens jävla blixt.. Så man kan se lite död ut på bilderna:*

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina Holgersson

  HejHej!
   
  Jag tänkte passa på att göra lite reklam för min blogg..
  Jag la nyss på en tävling där 2st lyckliga vinnare vinner presentkort på skor. 500kr/st.
  Snart kommer det även fler härliga jultävlingar osv. Så håll koll i min tävlings-kategori.
   
  Berättar även om events jag varit på, goodiebags, mode och allt möjligt.
   
  Välkommen in <3
   
   
  Om du inte gillar sådan här reklam ber jag så mycket om ursäkt och önskar dej en trevlig dag och juletid : )
   
  //Lina Holgersson

 2. Tessan

  Såg dig när ni var i Göteborg och sjöng och signera på nordstan i lördags (3 december) fast träffade inte dig :/ men jag krama Olle! 😀 synd att jag inte träffade dig också.. :/ kika gärna in på min blogg också 🙂

 3. Kasandra

  Asså, Andre du tror att du är så himla cool. Det är du värkligen inte! Såg dig i GBG igår, så jävla självupptagen! Såklart går du sist med luva och skarf på med livvakterna som om att du va värsta världs-stjärnan. Och igår när jag ville krama alla idoler så ställde sig alla upp medans du sitter där och tror att du en Kung elr nåt. Du är inte Micheal Jackson eller Britney Spears ifall du tror det. Ifall du vill ha kvar din fans (eller få mer) så får du sluta vara så jäkla självupptagen! 
   
  hejdå,,,,,,, 

 4. sara

  omg andre! det var jag som träffade dig på mc dondals i göteborg! Det var seriöst den bästa dagen i mitt liv, tänk att jag äntligen fick träffa dig tillslut, är så jävla glad. Såg dig i scandinavium på idol också, och i nordstan idag, haha stackarn du blev attackerad av alla tjejer! Det värsta är bara att man vill ha dig heeeela tiden! Vill träffa dig igeeeeen, men du bor liksom i uppsala .. ååh 🙁 hur ska jag klara mig utan dig du är så jäävla snygg jag tror ja döör jag skulle kunna göra VAD SOM HELST för att ha dig här hos mig nu :*
  LOVE YOOOOOOOOOOOOOU

 5. Amy

  Hej! tog kort med dig igår efter idol när ni var påväg till bussen.
  Men idag i nordstan småförstörde du bilden!!!! 😛 
  Haha du stog och kolla på dina fötter! haha var det något när nere?
  Fick din autograf efter idol och i nordstan. du drog sträcket över A:et så gjorde du hål i pappret efter idol! 🙂
  Du förstör ju mina saker…….. -.- 😛 Det gör inget! <3
  / från tjejen som hade skrivit: Jag <3 André & Molly! U 2 ARE IN MY <3
   

 6. Felicia

  Jag älskar dig så sjukt mycket<3 Kramade dig på Nordstan idag också:D
  Men när jag kom dit vid 12 såg du inte så glad ut:( Är det nåt som hänt?
  Fins<3

 7. Tjejen som Älskar Andre!

  Hej Andre! Jag saknar dig i idol :'(
  Ville verkligen inte att du skulle åka ut! ?
  Älskar diig, Kram <333?

 8. älskar dig ANDRE

  ändre du är bäst när kan du komman till ÖREBRO?????
  hur lång är du??<333333
   
  ÄLSKAR DIG ANDRE!!!!!!!!!

 9. jimmy

  Haha det är bra att du inte skriver vem du är tillsamans me 😀 för då kan jag skriva att det är min tjej i min blogg !shit mannen asså lovisa?för snygg för dig fan.drömtjejen…

 10. Sandraaa:D

  hej andré <33
  jadu vad gör killar i duschen ? 😛
  Kan inte du åka till gävle någon dag? 🙂
  hur gammal ska den yngsta tjejen vara som du skulle kunna bli tsm med ? 😛

 11. sara samuel

  tjjjaaa andree:***
   
  i min skola så måste man typ skriva om en artist och så tänkte jag skriva om dig …
  man skulle skriva fakta om den artisten som man ska ha
  och så tänkte jag ta dig eftersom jag älskar dig asjukt mkkkeee:***
   
  men saken är att jag inte vet så mke om dig ..:p
  asså menar som fakta ,snälla hjälp mig med detta:D
  hör av dig om du kan skriva lite fakta om dig elr ja hjälpa mig med nåt sett:p

 12. -------

  Andre, har du någon mailadress elr något så man kan få tag på dig?
  Maila mig så ska jag berätta en sjukt kul grej från malmö arena i fredags!!! 😉 gör det!

 13. Lollo ?

  Shue André!
  Du äger allt och alla 😉
  såg dej i både burlöv och i karlshamn (a)
  I burlöv så kallade min pappa på
  dej för att du skulle krama min kompis 8)
  men ha det gött 😉
  o logga in på din bdb, dayviews som det heter nu. 🙂
  puss. :):):):)

 14. Frida

   Har frågestund på min blogg nu och alla som kommenterar får en länk 😉 facces.myshowroom.se
  ställ en fråga!
   

 15. hanna

  HAHA du e så jävla sööööt. du kan mysa me mig hihi (A)  driver.. elleeeeer? ^^ . men puss due grym :* du lägger typ aldrig upp bilder på dig sj, gör det :d <3

 16. Lina Melander

  hej andré, ville bara säg att du va väldigt bra idag, o undra fall fikat va gott som jag gjorde till dig 😉 jag va hon i caféet som va lite jobbig o ville ta bild me dig. men hoppas de va gott iaf. och sen ville jag säg att jag med håller på med musik och älskar det jätte mycket, jag sjunger, spelar bas, gitarr, lite piano o lite trummor. därför tyckte jag de va kul o träffa dig där på jobbet, du är så sjukt duktig på gitarr och sjunga, o jag tänkte söka till idol eller x factor eller vad det nu blir nästa år o ha lite tips o lite om hur det är. så du kan ju slänga iväg ett mejl, vore väldigt snällt, o de jag pratade med dig så verkade du väldigt go. hoppas vi hörs. Latero, Lina. 🙂

 17. Emelie Widar

  Hej André <3 Kan ja be dig om en tjänst? De skulle betyda jätte mycket om du gjorde dethär… För den 2 December fyller jag 12år och jag skulle få världens bästa födelsedag om du och olle sjöng för mig och lägger ut de på facebook och din blogg, ni skulle kunna göra så att min födelsedag blir den bästa någonsinn och min dröm skulle gå i uppfyllelse! Så jag blir sååååååå himmla glad om du och Olle gör det. Skulle inte kunna beskriva lyckan 😀 Har aldrig haft en bra födelsedag så skulle bli jätte glad att för en gång skull få en ?

  Aja, tänk på det?

 18. Sandra

  Heej Andre , ville bara säga att jag var på Burlöv Center idag o träffa dig, blev jätte glad när jag fick en kram av dig, o att du sjöng lite för mig när vi skulle fota, hihi ,, bara så du vet så e jag ditt största fan, när du sjöng jag grät o darra, o de va jag som va med hon blonda tjejen som hade jätte många såna ” andre äger knapp” haha, men men , blev typ shit glad när ja såg dig, jag o min kompi svänta utanför de rummet ni var i, sen när ni kom så fick vi inte kram adig 🙁 v alite tradigt men jag fick den till sist hihi 😀 o juste kan du säga vad du heter på msn  , skype o fb ? och bilddagboken om du har de, skulle varit jätte snällt ! 😀 <3 o om du kan lägg aupp fler bilder på dig , men men puss älskar dig andre !!!! :DD :* §§§

 19. jocke

  måste bara fråga varför skriver du aldrig om Lovisa? om man har en grymt sexig tjej då brukar man ju vilja lägga ut bilder på henne :PEller har ni gjort slut????såg er på stan för ett tag sen så det verkar ju som ni är ihop.nästan alla killar skulle döda för att få kalla henne sin flickvän men du nämner inte henne haha hur kan hon vara med dig..ja du kan sjunga…….:P men snyggare killar finns det..ta inte illa upp men aa.asså gubben det är Lovisa…..måste man säga mera.Har ingenting emot dig så men blir smått  lack på tanken att du är ihop med snyggaste tjejen och inte lägger upp bilder på henne..skärp till dig nu och lägg upp en bild!eller skriv om ni har gjort slut så man vet :DD Annars finns det andra killar som är intresserade 😉 bless

 20. Jennifer

  Heej <3 jag gillar också robin!  
  Du hittar särket någon du kan mysa med ;)! 
  Hoppas du httar några fin/coola kläder till dig!
  PUSS&KRAM!<3

 21. Alice Larsson

  TACKTACKTACKTACK SÅ HIMLA MYCKET FÖR VIDEON SOM DU SA TYP: HEJ ALICE, KRAM FRÅN MIG ANDRÉ ELLER NÅGOT LIKNANDE! ÄLSKAR DIG! 😀 <3

 22. Emma

  Andre! Så kul att du skriver igen 😀 Jag kan också komma och mysa med dig!!!!! 🙁 Hoppas man får se dig snart! Du är bäst! Pusspuss <3

 23. Kirelos botros

  Hej Andre , skulle va bra om du kunde höra av dej så snabbt som möjligt på något sätt vi önskar att du skulle kunna uppträda på någon sorts modevisning där det oxå kommer finnas en komiker i Södertälje Tack !

 24. C

  Du är bara sådär över hundra mil ifrån mig men nog hade jag gärna kunnat komma till dig! 😀 haha
  Hoppas att du har det bra i malmö. Lycka till imorgon när du ska sjunga! 🙂 <3 PUSS

 25. C

  Du är vinnaren! 🙂 Din vän Robin kommer på andra plats! Men som jag har lovat mig själv så ska jag inte kolla på Idol nåmer! Kanske finalen om du är med en sväng! <3

 26. sara

  hej!
  André älskar dig du är så bra!!! <3 <3 <3 du är BBBÄÄÄSSSTTT!!!!!! <33 <33 <33 <3 <3 <3 !!! 😀 🙂 😉

 27. Felicia love andré!!

  Jaaaa André du är en vinnare! <3 Due bäst och sötast på jorden! <3 // ditt största fan felicia <3 PUSS PUSS :* :*

Annons
stats