Godmorgon! Ta mig hem till dig! | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

Godmorgon! Ta mig hem till dig!

image

Tja!! Jag älskar att gå upp tidigt.
Man missar ingenting under dagen!… Skulle igentligen bara vilja ligga och kramas med någon just nu….:(((

Gårdagen: igår var det en helt galen dag!! Sov ut ända till 12 igår.. Och började dagen med att laga mat hemma, fixade wok med blandfärs! Som jag åt som brunch..
Brunch = frukost-lunch för er som inte visste.

Iaf så lagade jag ganska mycket mat så pappa inte behövde laga mat sen när han kommit hem från jobbet..

Efter det. Så drog jag iväg mot min såkallade hemstad sthlm!!
Där jag skulle möta upp min Managers söner, Adde och David.
Så vi kunde dra spela basket i fryshuset!!

Snabba förändringar blev det snabbt…

Så blev det möte med min manager på kulturhuset istället… Där vi snacka om den nya hemsidan.. Och lite om min turnéplan inför sommaren..

Adde och David mötte upp oss på kulturhuset.. Efter mötet…
Men då tyckte deras farsa att det hade blivit sent för att spela basket.
Så vi började gå mot tåget…
Men På halva vägen så fick jag ett littet kick… Där jag sa att jag verkligen hade lovat att vi skulle spela basket…

Så vi drog till fryshuset.. Och spelade basket endå…

Vi träffade några tjejer där… Som vi började spela basket med..
Jätte trevliga tjejer… Som konstigt nog kände igen mig hehe:))
Men vi hade jätte kul…

En minnesvärd dag igår med david och adde!! Tack grabbar för att ni finns!

Just nu: är jag på väg till skolan.. Ska ha servering idag:) på ekebyskolan…

Vi hörs sen puss

Lägger upp en bild från igår!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. elin

  Hej Andre, jag älskar dig så otroligt mycket, jag hoppas du ser dethär! Jag såg dig på Åland idag, dock vågade jag inte fråga om en kram, så min kompis fick göra det, du är så grym, När kommer du till stockholm? Måste verkligen afå träffa dig igen, btw, du är så snygg! Hoppas du ser detta, kan du mejla mig? 😀 puss

 2. Lolita

  Hej! Det är jag som kände igen dig idag ( jag var med min lilla hund haha)
  Jag undrar bara, har du fått ett skivkontrakt + du ska väl inte ta bort din blogg? ;o
   
  MVH Lolita 😀

 3. Anna

  Hej.. Du skrev att du “skulle” bli mer aktiv på din blogg, vad mycket man har sett dig blogga sedan dess! Om du skriver så kan du väl blogga, minst 3ggr i veckan? Du kan väl ta bort din blogg annars pga: av att du inte bloggar? (ta det inte som något “hat” utan som att du får blogga mer, annars kan du väl ta bort din blogg?)
   

 4. Daniella

  Haha André  vad hände med att vi skulle bli uppdaterade varje dag???    Älskar dig min Älskling<3

 5. sanna

  Ååh vad kul att du bloggar igen för du är bäst!<3
  Du borde komma till eskilstuna, skulle typ dö då heheh….. Love you!!<3

 6. Lejla

  Tja andre!! Härligt att du har börjat blogga igen, jag blev fett förvånad när jag såg två nya inlägg 🙂
  Oooh vad söt du är , jag älskar också att kramas hihi.. kramar alla även om dem inte vill ha en kram :p

 7. Tara

  HAHA du Sonia, jag skrev faktiskt det här innan han svarada och blev helt plötsligt social. Tyst med dig nu!
  Förresten André kuuul att du svarar 😉

 8. R

  Kul att du inte ens hör av dig? Du sa att vi skulle hålla kontakten . Men du kanske är en sådan som k***** och sen drar?

 9. Sonia Zuniga Södermark

  Dagen verkar trevlig! Men synd att jag inte mötte dig någonstans för jag bor ju i sthlm. Jag skulle gärna vilja krama dig på morronen haha <3  Jag blev as glad när du svarade på chatten på facebook<3 puss puss jag älskar dig meeeest!! Hoppas du ser detta <3 puss ha det bra André <3

 10. Tara

  André helt seriöst nu, du har många fans och jag vet att alla skriver något till dig på facebook. Men lek inte “jag e känd, jag tänker inte svara” eller något sånt. Jag tycker att du borde ta nu lite av din tid och svara på dina fans medd. Vetu hur mycket det betyder för dem om du svarar? det är som t.ex. att du skickar till Justin något och han svarar. Gör det bara André, svara åtminståne “hej” eller något… 

 11. Nanana96

  Andre, jag tror att Ideén har kommit till alla som läser din blogg
  Att du är en “kramgo” person så du behöver inte reptera det varenda gång du bloggar
  ^ I alla fall jag som läsare har bara berättat vad jag tycker om din blogg Annars får du göra vad du vill . Din blogg du bestämmar

 12. Ellinore s

  Andre, skit i den där jävla nanana96 🙂
  Din blogg och du får skriva exakt vad du vill, ingen tvingar hon/han att läsa din blogg! Du är grym, saknar dig i idol. Var nog ditt största fan och gjorde allt för att få träffa dig. Skulle åka till thailand men jag ville inte åka för jwg ville vara i samma land som dig. Jag lyssnade på dina låtar och det hänger bilder på dig på min vägg fortfarande. Grät som fan när du åkte ut. Men sen slutademan höra saker om dig, man visste knappt om du levde så tyvär så visste jag inte vad du gjorde ngn gång så jag slutade vara så beroende..:( men bilderna på väggen hänger fortfarande kvar och dom är skitsnygga där och jag ska inte ta bort dom..:) juste. Hela min skola visste om att jag älskade dig så dom nämnde alltid ditt namn, elller satte på din musik för att se hur ja reagerade hahaha.. Love yooou!

 13. Nanana96

  I varje inlägg skriver du att du vill ligga med nån och mysa !!
  Allvarligt bara för att du har många tjejfans och vill få dem falla för dig mer
  Väx upp Andre det finns vissa saker som du gör är fel men tjejerna ser bara den rätta sida hos dig

  1. andrezuniga

   Tjo nanana96… Skriver bara vad jag känner:) att jag skriver att jag vill ligga och krama någon betyder faktiskt… Att jag är fett kramgo av mig… Finns inget bättre att vakna på morgonen och veta att man har någon att krama… Sen får du ta det på vilket sätt du vill..

Annons
stats