Gott nytt år!! | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

Gott nytt år!!

image

image

image

Är just nu på väg till Älvsjö i sthlm;)

Så nu är jag redo för fiesta;)

Puss love till alla

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mirre

  Heej<3
  Så fett snygg azzå! hur snygg kan man va egentligen?;)
  Älskar verkligen din röst, den e underbaar, som du;) <3333
  Min största dröm e nog att få sjunga mä dej, det skulle va hur coolt som helst, att få sjunga mä sin idol.
  Ja brukar sjunga på konserter här där jag bor och dä e så himla kul azzå!
  Tänk om jag fick sjunga för dej..
  Dä skulle va underbart<33
  Hoppas du svarar, skulle bli överlycklig då:D
  Kraam<333

 2. Sonia Södermark

  André Jag älskar dig sjukt mkt, du förstår inte hur mkt jag älskar dig. Mitt hjärta dunkar bara för dig, jag kan inte sluta tänka på dig. Jag har försökt ringt hem till dig men just då svarar ingen men jag ska prova igen. Jag har 3 autografer av dig och bara tagit ett kort på dig och mig, jag har träffat dig 3 gånger och jag har 543 bilder och videor på dig i min mobil. Jag känner din flickväns systerdotter hon är också ett fan av dig hon säger att ni har träffats nästan varje fredag och hon har varit hemma hos dig, hon heter Mikaela. Kan inte du lägga till mig på facebook snälla! Jag heter Sonia Zuñiga Södermark och har dig och mig som profilbild, det går inte att lägga till dig för du har för många vän förfrågningar. Jag hoppas verkligen att du har läst det här<3 Puss älskar dig André för evigt i hela mitt hjärta, glöm aldrig det min söta lilla chilenare<3 //Sonia

 3. Frida [Andréärfinast]

  Fyfaaaan vad söt man kan vara då! Keep up the good work! Du är bäst, min förebild!
  Ville bara säge det, P0ss från en liten Frida i Skåne :* 

 4. Stephanie aminoff

   

  Vad är det för fel på folk egentligen, jag vill inte ha uppmärksamhet jag vill bara att folk ska förstå att jag vill hjälpa andra. Det jag gjorde kan leda till självmord, jag övervägde det och jag skar mig. Inte speciellt kul när folk säger att jag ljuger och sånt för det som hänt her hänt och ni kan bara kolla in filmen här! ÄCKLIGA UNGAR SOM HÅLLER PÅ SOM NI, TITTA OCH LÄR ER NÅGOT!
  http://aminoff.blogg.se/2011/december/film.html

   

 5. mikaela :)

  Kommer aldrig glömma den 29:de december 2011 , då du var på bilexpo. Fick se dig för första gången. Alla kommenterar nästan bara att du är snygg oså , visst det är du , men du är sjukt Underbar. Din röst får mig att rysa , du är rolig och värkar snäll , du såg så glad ut när du jädde ut autografer , och du ska bara veta hur många fans du har egentligen ! Din musik får mig lycklig ! När du sjöng var jag påväg att gråta , det ända jag vill just nu är att få se dig sjunga igen. Om jag inte får de blir jag riktigt j’äkla ledsen , åh saknar kvällen redan ….. Du är en speciell kille André , fattar att du får höra det hela tiden , men du kommer gå lång om du bara aldrig ger upp och kämpar hela vägen. Skit i dom taskiga kommentarerna , dom är säkert bara avundsjuka ! För du har någonting som jag aldrig hört för ut , och säker flera andra inte heller har , ta vara på det André ! Och jag skulle kunna ge sjukt mycket för att få se/träffa dig igen. Hoppas du får ett riiiiiiiiiiktigt trevligt nyår , de önskar jag verkligen dig !!! / En tjej som ska göra allt för att få höra dig sjunga live igen !<3

 6. Jennifer

  Ha så trevligt! 
  GOTT NYTT ÅR SÖÖÖTNOOS 
  jag älskar dig över hela mitt hjärta jag ÄLSKAR DIG!
   
  Pöss! <333333

 7. Sandra

  Andre du e bara för söt \ snygg haha du e allt posetivt sötaste !! <3
  Men ha så kul på din fiest hihi 😉 <3
  O förresten gott nytt år snyggo !! ;D <3

 8. bonnieliljegrens

  Gott nytt år ;*
  Du är sjukt snygg och jag kommer aldrig glömma den dagen jag träffade dig och du kramade mig. Det var helt underbart!
  Hoppas vi träffas nästa år igen <3333

Annons
stats