Justin Bieber - Mistletoe cover | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

Justin Bieber – Mistletoe cover

tja
länge sen jag skrev något… men har suttit i studion mycket.. Och hahah nu så gjorde jag en cover på Justin Bieber – Mistletoe.. Här hemma 🙂 så jag spelar alla instrument och det är jag som har producerat låten :).. Kolla vad ni tycker.. Jag försöker verkligen inte va bättre än någon utan det är bara kul och göra lite covers medans singeln är på väg!! puss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hedda

  Har du någon mejladress som man kan skicka till? Har nämligen en bild på dig och mig som jag skulle kunna skicka ifall du vill publicera här på bloggen eller nåt!

 2. Kaiisa

  Hey mannen, det var 7kt länge sen du bloggade o man ser INGET av dig längre. 
  När du åkte ut från idol sa du att det inte var slutet, att du skulle fortsätta med musiken,
  & ja det kanske du gör. 
  Men om du vill bli känd så borde du blogga mer o.s.v..
  Jag älskade dej, men det e inte kul att ha en sånn idol som du.’
  Snälla kom igen! Du e rkt tråk. 
  Jag vet att du forlorar rkt många fans på detta.
  Gillar inte dej längre.

 3. elisabeth

  så jävlaa bra du är, när jag hörde dig sjunga låten fick jag rysningar, jag ar inget justin bieber fan och gillar nt miseltoe när han sjunger MEN när du sjunger så jag äslkar den bara. du är GRYM andre 
   
   
  ta åt dig allt jag har sagt för du är skit grym och as snygg, dina ögon är 7kt fina, man drunknar ju<3333

 4. MAJA

  Det där lät ju JÄTTEBRA! 🙂 Jag kollade på VARJE avsnitt på IDOL..men sen när du åkte ut,så kollade jag  knappt. Jag vart jätteledsen när du åkte ut,för du sjunger suuuperbra! Som Bob Marley typ^^
  Ha en jättebra dag!
  / från Maja.

 5. Sonia Zuñiga Södermark (fb)

  Jag älskar dig så sjukt mkt och du e så sjukt bra asså! jag älskar dig mest på jorden på riktigt!! När jag hörde den här låten  nu när du sjöng så fick jag utbrått och skrek asså mitt hjärta dunkar så jävla mkt just nu<3 love u<3

 6. Jasmin

  Hej, Vad bra du gjort den.. men jaa justin biebers låt e nt så bra gillar typ bara 3 låtar så e inget ” ÄLSKAR DIG BIEBER” 

Annons
stats