Måste blogga mer!! | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

Måste blogga mer!!

Tja har varit grymt dålig på att blogga men ska förska börja igen! 

Det senaste dagarna har det hänt skit mycket!! 
Har fyllt 18år,
 Gått ut på krogen
Håller på att spela in en singel!! Som ska släppas snart 😀 😀 
massa gejer kommer hända snart! 
Robin har fyllt år..

Som sagt nu kommer jag hålla er uppdaterade varje dag med ny musik och massa saker som händer!! 
Men just precis i den här studen
så ligger jag hemma
sjuk

vill bara ha någon att krama om och pussa
på… Någon som kan få mig att må bra igen
Hoppas jag träffar viccan snart!! <3

Bild 2012-02-19 kl. 21.52 #2
Vi hörs snart Kram Kram!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jainaba

  Du var mycket snyggare i början när du sökte till idol, nu ser du ut som en bög/våldtäcksman/pedofil med din läskiga blick. :O haha

 2. Sonia Zuñiga Södermark (fb)

  Heej André<3 Jag älskar dig så sjukt mkt att det inte går att beskriva! jag tänker på dig hela tiden och du är den ända i mitt hjärta<33 Så fort dina singel släpps så kmr jag köpa den!<33 Jag älskar dig så sjukt mkt asså!<33 Jag har träffat dig i nacka forum och heron city<3 Jag har cirka 730 bilder på dig i mobilen och alla mina vänner säger att jag är besatt i dig för jag pratar om dig hela tiden<33 jag ringde dig hem en gång och dina pappa svarade för du var inte hemma 🙁 puss jag älskar dig, hoppas du vet det<3<3<3 jag e vän med dig på fb och skype<333puss och kram<3 Krya!<3

 3. Ylva

  Tja Andre´! Jo…För ett tag sen så svarade du när jag ringde dig på skype…Men efter 12sek la du på för att ja inte hade kamera..Snälla…Kan inte du logga in snart eller så? Kontakta mig på: ylva_dans@hotmail.com när vi kan snacka…Jag kan ju se dig och prata..? Bild finns på min fb: ylva midefelt om du vill se en bild…Blev jätteglad när du svarade…Puss!

 4. Sofia

  Krya på dig!!!
  När du släpper din singel så hinner du knappt släppa den innan den är slutsåld, jag lovar:)
  Är det sant att du inte ska vara med i Let´s dance,jag som ville det så gärna,men viktigaste är att DU vill<3
   
   

 5. Frida :*

  Synd att du e sjuk 🙁 Krya! <3
  Jag och min kompis är riktigt galna i dig och din musik! Finns ingen vi ser upp till mer, du är vår idol. Vi längtar sönder till den 11:e mars! Hoppas på en kram också.. ^^
  Vi älskar dig, alltid! <3
  Puss finaste André Zuniga. <3

 6. Patricia

  heej André joo jag vill säga en sak, jag är sjukt kär i dig, mer än vad jag kan beskriva, kan du acceptera min vänförfrågan på skype snälla jag ber dig? 🙂

Annons
stats