Nacka forum i morgon!!!! | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

Nacka forum i morgon!!!!

image

image

Tja allihopa.. Imorn ska jag spela i.Nacka forum i sthlm.. Kom dit och kolla!!:*:*

Just nu sitter jag på bussen hem<33

Och till er som vet att jag åkt ur idol.. Så kan jag meddela att jag kommer vara med på alla arenor + globen.. Och sjunga där fast inte vara med i tävlingen.. Så till alla er som tänker gå på någon arena turné… Så kommer nu lugnt se mig där:*

Puss vi hörs sen;)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ebba och sara

  Andre vi älskar dig!
  Det var vi som ringde idag, älskar att höra din röst. Du är bäst världens underbaraste andre!<333

 2. Jeppe

  Hej underbara André!
  Vad har hänt? Det var länge sen det kom något inlägg nu. Jag vill inte pressa dig och förstår att du säkert ha mycket att stå i. Jag finns kvar iaf oavsett 🙂
   
  Kram  /J

 3. sara

  Hej världens snyggaste andré’!
  Jag undrar ifall du inte skulle kunna lägga upp ditt nummer på din blogg eller på facebook, skulle vara supergulligt.
   eller ifall du typ kommer till ´Örebro, skulle verkligen vilja träffa dig<33

 4. Teija

  Hej,
  Det var trist att du försvann ut ur Idol. Du är verkligen bra fast det vet du väl redan vid det här laget.:)
  Lycka till i framtiden!
  /Teija

 5. Jessica Skargren

  Hej André , jag är sitt största fan, det kan jag lova. Min kompis sa att hon mötte dej på mcdonalds i linköping i fredags, hon är liten o har brun/svart hår o glasögon, hon sa att hennes kompisar älskade dej, en av de är jag, jag älskar dej jättemke. Du är superbegåvad o sjunger som en ängel. Åh jag va sjuk i fredags annars skulle jag oxå träffat dej. 🙁 Du får komma till linköping fler gånger för jag vill verkligen träffa dej :* <3

 6. C

  André lever du? Jag hoppas att allt är super bra med dig. Kollade dock inte på idol igår för vi ”tv”-tittare fick ju ändå inte se dig.. Jag hoppas att du håller på med musiken och att du kommer ut med någonting roligt till oss fan. Lite tidigt kanske men jag hoppas du kommer ut på turné och kanske släpper någon platta snart. All kärlek till dig! <3

 7. rebecca carlsson

  hej andre, jag undrar om man kan träffa dig mer privat någon gång?, jag tog kort med dig idag i norrköping när du var där med idol, så undrar om du kunde komma nån gång till norrköping utan skrikande fans runt dig? 😉
  kram rebecca

 8. sabrina

  Hej Andre! Det är jag Sabrina, du snackade med mig tack vare mina underbara vänner. Jag kunde inte direkt säga något för jag fick en chock och tänka ja här ligger jag i sängen och snackar med världens bästa Andre! Det hackade lite så jag kunde inte berätta hur mycket jag älskar dig, din röst och allt! Du kommer iaf träffa mig om du kommer till hageby centrum läääängtar tills det! Du kommer inte bli av med mig! Hoppas du vet att du är sååå underbar, du får se hur jag ser ut dåå men om du inte såg lr nått, puss på dig! <3

 9. amanda

  heeey lilla lavör,  lägg upp videos när du sjunger! Och skulle vilja se dig sjunga “Mistletoe” me JB, i reagge version! pleeaaaze

 10. Camilla

  Tja!
  Ja e ba tvungen å skriva… Fast jag tycker du verkar va för smörig å tycka att du e för snygg.. Så drömde ja om dig inatt! Hahahahaha hur jävla skevt å än de låter…. Måste vara för du påminner om en gammal kille jag dejta förut! Men ah!!! Du e ändå 10 år yngre än mig… Fatta den! Haha! Ja va i chock när ja vakna! Den va iaf helt skev!
  Hoppas de går bra för dig i livet iaf! hade ja varit yngre så… 😉
  Puss Camilla

 11. loveandré

  hejhejhejhejhejhejhejhejhej 🙂
  ville bara säga att du får nt sluta som erik grönwall han kanske vann idol men han blev nt så känd. 😉
  och du lägg ut några filmer på bloggen när du sjunger dina egna låtar!!
  och kom till blekinge. 😉
  pussohej :*

 12. Linnea Simpson

  Hej, hörde att du hade åkt ut från idol igår. Riktigt synd för du var helt klart bäst! Men ge inte upp dina drömmar! Dina fans kommer fortfarande älska dig och din röst!
  Puss & kram! :*

 13. Liina

  Jag satt framför dig på tåget idag!!! synd att du inte satt kvar på din plats så jag kunde fått en aoutograf 🙁 skulle verkligen betyda allt..
  aja sånt är livet, hoppas du har det bra iaf så kanske jag lyckas se dig någon annan gång 😉 <3

 14. Felicia

  ANDRÈ du är bäst i hela världen! Och sötast! Kan du göra en cover på without you med david guetta å Usher? Skulle bli fett glad då. Puss puss <3 <3 <3 <3 / ditt största fan! <3 :*

 15. Mariam

  Assssså andre du är så söööt jag bara ÄLSKAR DIG OO DIN RÖST fuck alla som hatar dig du är bara bäst de är dom soom inte har någooon smak ASSSÅ åå jag önskar att jag bara kunde träffa dig nån gång ändå om jag  bara säger hej kramar dig och går det skulle vara det bästa som händer mig <3<3<3<3<3 ÄLSKAR DIG SÅ DE INTE ÄR SANT <3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3 :* :* :* :* :* :* :*

 16. Maja

  Hur kan man få tag i dig? du är ju för jäkla snygg alltså 😉
  Skulle bli mer än glad om du kunde höra av dig på nått sätt! kram

 17. Sonia

  Hej min käraste André! Du var bäst i nacka forum! jag såg dig och jag fick din autograf! Du vet i gävle innandu åkte ut så intervjuvade en Ylva dig och hon berättade om en tjej som har dig som profilbild på facebook, de var jag hon pratade om!!!!<33 ÄLSKAR DIG MEST I HELA VÄRLDEN!<3<3 puss min älskling<3

 18. Sofia :)

  hej baby! 😉
  saknar dej i idol. men tror att du kommer att komma långt ändå. skulle vilja ha lite bättre update om det är möjligt 🙂
  du verkar sjukt snäll och intressant, jag gillar din hesa röst när du sjunger och måste bara säga att du är sjukt fin :’)lycka till med allt! kram Sofia!<3

 19. Vicky

   
  Hejhej ! 🙂
  Superfin blogg du har ! Lika fin som dej då ! 🙂
  Kika in på min blogg om du har tid & lust! Lämna gärna en komentar då ! 
  KRAM!!! <333333333333

 20. Vicky

  Hejhej ! 🙂
  Superfin blogg du har ! Lika fin som dej då ! 🙂
  Kika in på min blogg om du har tid & lust! Lämna gärna en komentar då ! 
  KRAM!!!

 21. Zeynep

  André su var sjukt snäll!, asså skulle bara säga kan inte du blogga mer, lika mycket som du bloggade på idol sidan? puss <3

 22. Felicia

  <3 love you forever andré!!! <3 du är bäst och snyggast i världen!!! <3 <3 <3 <3 Ses i gloooben!!! <3 // ditt största fan!!! <3

 23. Lisa älskar André

  tja André fattar inte hur du kunde åka ut 🙁 hade hoppats på att du skulle vara me på aréna turnen när de va i malmö:((( ble riktigt glad när jag läste att du skulle va där ändå, du är bara bäst André då ses vi i malmö:D
  kram puss ses snart, love ya 🙂 <333333333333333333333333

 24. Lisa älskar André

  tja André fattar inte hur du kunde åka ut 🙁 hade hoppats på att du skulle vara me på aréna turnen när de va i malmö:((( ble riktigt glad när jag läste att du skulle va där ändå, du är bara bäst André då ses vi i malmö 
  kram puss ses snart, love ya 🙂 <333333333333333333333333

 25. Emma

  Såg dig igår André och måste säga att du är så otroligt söt och snygg! Ditt leende kan smälta is! Hoppas jag ser dig snart igen 🙂 Puss <3

 26. Johanna ?

  OMG,,, TRÄFFADE DIG I FORUM, DU VA SÅ SNYYYYGG, OCH BÄST NÄR DU SJÖNG!<33333 SEN NÄR DU SIGNERADE SÅ STOG VI TYP BREDVID DEJ,BAKOM DEN DÄR VAKTEN, O DU SJÖNG FÖR OSS, SEN TYP PRATA VI ME DIG, OCH DE VA JA SOM FICK MIN MÖSSA SIGNERAD, SEN TOG DU KORT PÅ OSS, HOPPAS DU LÄGGER UT DEN BILDEN PÅ BLOGGEN! 😀    SEN NÄR DU SKULLE GÅ HÖLL JA I DIN HAND I TYP 4 SEKUNDER, FAST FICK ALDRIG NÅN KRAM 🙁
  ÄLSKAR DEEEJ!?

 27. Moa

  Jag kramade deeej,du var riktigt mysig och sööt, höll på att dö när jag kom fram till dej !!!!! <33
  Hoppas du läsde/ska läsa min, Vanjas och Reckas bok boken som är blå men ditt namn och ett stort hjärta på vi älskar dej väldigt mycket. När jag kom fram till dej så kramade jag dej och sedan sa vakten elr nu vad det var att det tog för lång tid om du skulle krama alla så jag tror jag var en av dom sista. Du var grrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyymm ! <3333333333333333333333333333333 LOVE YOU <33333333333

 28. Moa-

  satt mittimot dig på tunnelbanan men så feg som jag är så vågade jag inte säga något! du märkte nog att jag gillar dig, vart ju helt röd i ansiktet!

 29. Linnea

  TACK FÖR IDAG ANDRÉ! Ditt uppträdande var siiiiiick! Grymt begåvad är du! Du är så underbar och fiiiin! Jag ville bara nypa dina kinder och äta upp dig.. så fin är du, haha 🙂 Hoppas du har läst/ska läsa mitt brev som jag gav till dig.. den där det står “Till André <3 Från Linnea” Om du läser det så hoppas jag att du tar åt dig av vartenda ord! För du är verkligen värd allt gott i världen! Hoppas du hade kul i dag också! Puss på dig :*

 30. Heaven Tesfay

  Andre du var grym idag i forum!! förlåt va typ galen men ville verkligen få 1000 foton på dig!  hehe de var jag som stod där framme och fota hela tiden kmr du ihåg att jag visa dig ett foto och sa att du skulle erkänna att den var katt! men i alla fall du var grym i forum och är jätte ledsen att du åkte du från idol! Dukommer att gå långt! hoppas du accepterar min vänförfrågan på fb, jag vill at du ser de underbara bilderna!<3 😉

 31. Amy

  Jag grät efter jag träffa dig o när du log, min värld blev bättre.
  Mådde skit dåligt den dagen pga saker som hade hänt och så, men när jag såg dig blev allt bra igen.

  Jag var där i Nacka o det var bästa dagen i mitt liv.

  jag älskar dig!<3

 32. Lejla

  SNAAABBBBTTTT OCH VIKTIIIIIGGGGTTT!!!

  Är det SANT att du kommer till NORRKÖPING på LÖRDAG!!!
  Man blir helt borta för några säger att du har redan varit och några säger att du kommer och du har inte skrivit någonstans att du kommer på lördag till norrköping så jag och mina vänner undrar !! <3
  Ha det niceee och hoppas du svarar i nästa inlägg!!! Pusssss <3 Kärlek till dig 😀

 33. SOFI

  Hej ANDRE bästaste zuniga snyggaste asplund!
  Vill väll bara säga som alla andra att du är bäst snyggast/sötast gulligast osv!För det är du verkligen, alla klagar på ditt uttal, men det är så sjukt gulligt! Jag älskar det! Var såklart i Nacka idag och fixa autograf, o stod o skrek.
  Och sen TACK TACK TACK TACK FÖR ATT DU SVARA MIN KOMPIS NÄR HON SKREV OM MEJ TILL DEJ PÅ TWITTER! wiiii! Jag satt o grät några timmar! :*”’D
  Du är riktigt brA André och det är såå sjukt många som älskar dej, du kommer bli större än Justin! Jag avgudar iallfall dej och allt som har me dej att göra! Min svenska bok, min bänk och hela min arm är fullklottrad med ditt namn på, du är bäst!
  Hoppas du läste min bok, hihi Puss 🙂 <3
   

 34. Dansaren

  Hej André! 🙂 
  Jag gick förbi dig idag i Nacka Forum och måste bara säga att du han nog de snyggaste och sexigaste smile-groparna någonsin!
  Ta hand om dig! ?

 35. thebäst ;)

  hey andré
  jagtycker verkligen du är helt underbar..
  men snälla du kan du inte komma till blekinge ?
  det skulle va helt underbart!
  snälla gör det typ alla jag känner vill också att du ska komma,
  så hör det . 😉
  puss <3

 36. Frida älskarAndré

  Herregud André! Du fattar inte hur stort det är för mig att du ens läser denna kommentaren! Jag blev galen när jag läste detta, för jag bad om ett mirakel, och det kom! Vi ses i Malmö no matter what! Jag älskar dig som fan, du är min stora idol och förebild! Det finns inte ord på hur fantastisk du är, jag skulle svimma om jag fick en kram av dig!

  Du är bäst, låt ingen säga något annat!
  // Frida, som älskar dig meeeest!<3

 37. Lina

  Hej! ville bara säga att du är jättebra som artist, verkligen! och även om det tog slut i idol så kommer du komma långt utanför det, jag lovar.. och jag antar att det är fler som tycker samma 🙂 
  hade gött ! 🙂

 38. Julia Priolo

  Hej sötnos, <3
  Tyckeru att det är drygt när alla skriver ”Jag älskar dig” ? 🙂
  Men nu skriver jag det ändå, jag älskar dig sjukt cutie 🙂
  KOM TILLBAKA TILL GÄVLE VI VILL HA DIG HÄÄÄR<3

 39. Nathalie :D

  Hej André! 
  Jag fattar inte hur du kunde åka ut ur idol i fredags!? Du var ju lätt bäst! Hejade på dig från första gången jag såg dig… Trodde verkligen du skulle komma till final! Det måste ha blivit något fel när alla röster hade räknats! 
  Men vi syns i göteborg den 2 december då! 😀 LÄNGTAR! 
  Kolla gärna in min blogg med och släng in en kommentar, skulle bli sjukt glad då! 
  Krammmm! 

 40. André Zuniga Asplund lover

  OMG!!! KOMMER LINGT KOMMA FÖR DIN SKULL<3<3<3<3 omg älskar dig såå sjukt mycket. bor typ vid forum

 41. sandra

  omg.,jag kan inte fatta att jag ska få se dej idag! och har hört att man kommer få autograf sen, åååh vad jag längtar. All kärlek till dej! 🙂 <3

 42. Ella

  Hej. tycker du är skitduktig på sjunga=)
  Kolla gärna in min blogg och lämna en kommentar skulle vara skitkul
  Är du halv chilenare? Har hört det,
  Om du är det så me 2 hehe =)

 43. nathalie nilsson

  Hej älskling! Grymt att du ska få vara med i alla arenor! Kolla gärna in på min blogg! Naaattaaas.blogg.se vi hörs ikväll eller någon annan dag! Puss :-*:-*<3<3 jag älskar dig! Kan du ha frågestund veckan? Skulle va najs! Miss you baby!<333333

 44. Amanda

  Kan du inte skaffa en facebook för alla fans som vill bli din vän?
  Asså de finns ju 100 fejk facebook på dej ;s Sulle va jättenajs!
  Love u ;* <3

Annons
stats