På väg till studion | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

På väg till studion

Tjo ska dra och spela in lite grejer;)

Puss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. silviaaa

  Hahaha håller med kommentaren där längst upp, först vill vi att du bloggar och nu när du bloggar så vill vi ha frågestund. HAHAHAHAH vi nöjer oss inte med det vi får! Ps. Alla hundar efter dig typ, känn dig kunglig alltså! puss mi bonito, zunjiga. Te amo mi amor! /silviaaa

 2. Lano

  Asso, du måste svara på den här frågan! Va du på kryssningen den 25 till 26 dec ?  Om du inte var där fanns de en kille som såg precis ut som du! Jag filmade, trodde de va du men jag vågade aldrig fråga. DU MÅSTE SVARA ANNRS BLIR JAG HELT FÖRVIRRAD!

 3. Isabelle

  Rebecca och de som ville veta vart han skulle vara i Örebro!
  Bilexpo kl 17:00 det kommer fler från idol också! :)?
  Bilexpo ligger på karosserigatan 9, om det hjälpte något? 😉
  Puss på dig André! :* ?

 4. amanda

  kul att du har börjat blogga ingen 🙂
  skulle va fett nice men en frågestund !
  kolla och kommentera min blogg skulle betyda sjukt mycket :*!!
  love you
   

 5. Isabelle

  Plzz kan du svara på min fråga? För jag behöver verkligen veta!
  Vart i Örebro o vilken tid ska du vara där? 
  Jag vill så gärna se dig, jag kommer gråta floder om jag missar det!
  Kram Isabelle!?
   

Annons
stats