Saker som händer i livet;) | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

Saker som händer i livet;)

image

image

image

image

Tja tja bästa! Är nere på stan just nu…. Och ska dra käka lite;)

Hade sjukt kul igår..
Va i Örebro igår med.Molly och Robin.. Vi uppträdde på en bilfirma… Mmm va mycket roligt folk de va där:D haha och jag. Överraskade ett av mina fan.. Med att pussa henne 😉 haha oj det gick hem faktiskt :*

Jag kommer alltid med överaskningar vart jag än är

Vi hörs snart puss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erza

  Hej Andre jag skulle så jävla mycke vilja att du komm till varberg  och hade konsär nån gång det skulle betyda så mycket för mig
   

 2. Amalia

  Snälla Andre kom till grästorp, det ligger 20 minuter ifrån trollhättan! uppträd snälla här, det skulle betyda massor för mig <3 Jag gillade dig från första gången du kom in till idol rummet o sjöng ;’) älskar dig! så söt är du också… PUSS!!! :* <3

 3. Millan (Mikaela)

  Hey Zuniga !:-D
  Jag vill bara säga att jag är sjukt stolt över att vara svensk när man har såna talanger som du , du är den bästa svensken i sångbranschen på många år . Även den bästa i idol igenom tiderna din röst kan smälta vilken människa som helst . Jag har alltid varit intresserad av musik men har aldrig lärt mig att spela några instrument . Ändå har jag två akustiska gittarer , en elgitarr, en keybord,ett trummset nånstans och lite andra små prylar. Du var i Göteborg igår , såg dej i nordstan. Du hade din as coola svarta keps som jag har önskat mej i present . Fyller år den 18 februari.Min högsta önska är att få träffa dej , det är vad jag drömmer på nätterna att jag får se dej spela live. Jag skulle stå i tacksam het till dej om du kom till Borås där jag bor. Din musik hjälper mig i svåra stunder och såklart när jag är glad . Vad ska du börja kalla dina fans ?:-D
  Så du vet bryr jag mej om dej även om jag inte känner dej . Men du har stulit mitt hjärta igenom din musik och dina underbara ögon . Första gången jag träffade dej smälte jag när jag kollade in i dom , dom gjorde så att mitt hjärta bultade ännu mer än vanligt . En sak till som är min högsta önskan är att lära mej att spela gitarr, har velat lära mej det sen jag fick min första och det var när jag var åtta , nu fyller jag tretton . Men nu borde jag nog sluta skriva för den här gången men du ska veta att jag verkligen uppskattar dej som artist ochh hoppas att 2012 är ditt år . Jag ger dej all hopp och lycka underbaraste Zuniga <3
  Ps saknar dina varma och underbara kramar som du ger till dina fans <3

  kramisar och pussar från Mikaela Ellinor Nordstrand från borås / Sexdrega <3

  ( vet konstigt namn det där sista men hör till den kommunen) xD <3
  och hoppas du försöker att komma till Borås för jag vet att du har en underbar personlighet <3
  Och tänker på dina ögon <3

 4. Mikaela Nordstrand

  Hey !
  André gick förbi dej i göteborg idag , fick nästan en hjärtatack (stavning) , Vad gör du där ?
  Själv bor jag i borås en timma där ifrån. Jag var nära på att gå fram till dig men vågade inte riktigt. Haha sa nästan ej ring inte polisen jag är ingen stalker för att jag fick panik. SNÄLLA SÖTA RARA kan inte du komma till Borås nån gång. Min syster trodde inte på mig att jag såg dig men sen gick jag in på din facebook sida och där stod det något om göteborg. Jag vill så gjärna träffa dig igen, gjorde det i göteborg den tredje december. Du var så sjukt bra!
  Det bästa var när man fick gå upp till scenen och ta kort och autografer, fick kort men inte nån autograf :/ , blev lite ledsen men men .
  Snälla om du kommer till borås eller göteborg skicka ett meddelande på msn till mig . Min hotmail är mickisn@live.se
  Pussar och kramar från Mikaela <3

 5. Sonia Södermark

  Hej André! Jag verkligen älskar dig! Du är såå söt och snygg! Nästa gång vi träffas kan vell du pussa mig? Jag vvill verkligen ha en puss av dig!! Mitt hjärta dunkade så jag trodde jag dog första gången jag träffade dig och bara jag tänker på dig (typ alltid) så börjar mitt hjärta slå hårdare! Jag skulle bli helt överlycklig och bara typ dö om jag fick en puss av dig<3 Så jag ska fråga det nästa gång vi träffas. Jag har försökt ringa hem till dig men ingen svarade då men jag ska prova senare. Jag förstår om du tycker det är jobbigt med fans som ringer och sånt men det är ju en jättestor upplevelse att prata med dig. Jag älskar dig André Zuñiga<3 PUSS vi ses och hörs min älskade. Från ditt största fan Sonia Till André<3 

 6. Heaven tesfay (læggg till mig på fb om du vill, gick inte o lægga till dig)

  andre du ær riktigt jævla bra, ælskar din røst och din musik och du ær dessutom snygg, søt och allt 😀 skulle du inte kunna komma till nacka forum igen ihih elr någotsånt skulle vara hur grymt som helst o træffa dig och de skulle va sjukt roligt om du skulle vilja hihi! har ditt nummer om det e de rætta haha fick de av en kompis som hade ringt dig typ 😛 btw Gott nytt år<3 ( sorry før cp bokstæver ær i norge just nu)

 7. Hannasara

  Hej #VÄRLDENSBÄSTA!!

  Uhm, HAHAHAHA var och kollade på dej när du var här i Örebro:) stog framför scenen och skrek as mycket typ, + när alla tog autograf så sa jag typ:ANDRE,HEJ!!!! och vinka as mycket! Ahmeh iallafall så när ni hade gått bort ifrån scenen tog jag din vattenflaska, mwhihihi jag har den kvar imitt rum , med vattnet som du har druckit ur!
  Det är typ ett hjärta och ett A i på , altså det var skrivet, ahmeh iallafall bara satt du vet:)
  Men ha det gött, du är grym!
  puss&kram av Hannasara<3

 8. Felicia

   
  Hej Andre! Jag vet att du inte kommer svara på den här kommenteren, men skulle uppskatta om du gjorde det faktiskt  . Jag har en kompis som heter Hanna (Bodelson), hon har sms:at dig några gånger osv  . Och du har sjungit för henne på telefon också. Och jag vet att du inte kommer att göra det här.. men det skulle betyda otroligt mycket för både henne och mig om du ringde henne, och bara pratade lite, random talk sådär  Behöver inte vara länge alls, men bara så att hon får prata med dig lite. För hon gillar dig så otroligt mycket, väldigt mycket  Hanna Bodelsons nummer är 0707970660 🙂 snälla, ring. Och om inte, smsa åtminstonde. 
  Aja, ha det bra! Kram Felicia <3
   

 9. Felicia

  Hej Andre! Jag vet att du inte kommer svara på den här kommenteren, men skulle uppskatta om du gjorde det faktiskt :). Jag har en kompis som heter Hanna (Bodelson), hon har sms:at dig några gånger osv :). Och du har sjungit för henne på telefon också. Och jag vet att du inte kommer att göra det här.. men det skulle betyda otroligt mycket för både henne och mig om du ringde henne, och bara pratade lite, random talk sådär 🙂 Behöver inte vara länge alls, men bara så att hon får prata med dig lite. För hon gillar dig så otroligt mycket, väldigt mycket 🙂
  Aja, ha det bra! Kram Felicia <3

 10. felwan

  Haha, söta bilder den första var rolig:D
  Ska du till frölunda torg den 7de?? OMG jag är hoss farmor då och hon bor i norrsköping;( När blir nästa gång???<3

 11. Jessica?

   åh, fyfan va avundsjuk ja blev nu 😮 Dööööööör.Vill oxå ha en puss 🙁 Du får ge mej den i gbg ! (; 
  Kommer du till Frölunda torg den 7 januari i göteborg ? Kram.loveu<3

   

 12. Johanna

  Omg, grymt avensjuk på den tjejen som fick en puss! <3
  när kommer du till stockholm igen? 🙂
  vill så gärna träffa dig igen, saknar den dan när du va i nacka forum, höll typ i din hand i typ 5 sekunder då ! (a)
  älskar dig!<3

 13. Melissa

  nicee att du hade det roligt igår!! jag var där men fick nt träffa dig från en person ! -.- livet ibland…eller hur ska man säga (avis) … ://
  men iaf när kommer du hit till norrköping? aso jag menar allvar,när kommer du`??
  ha det så bra ! <3

 14. Rw

  Åå jag skulle göra vad som helst för att vara tjejen du pussade!
  Ska nog tigga en puss ifall vi ses nån mer gång 😉
  Men iaf hare bra André, puss <3

 15. Emma Hansson

  Fan vilken söt bild på dig och Roshana! 🙂
  Alltså fan va tiden går fort, var mer en än månad sen ni var i Gävle :O vill träffa er igen!
  Tror nog inte du kommer ihåg men det var jag och min kompis som stod utanför ert hotell och prata med dig lite grann på lördagskvällen, och sedan var vi typ dom första ute i Valbo Köpcentrum då när du och Roshana repa 😉 du vinka åt oss när vi satt och sjöng med i Roshanas låt haha 😀 så jävla roligt!
  Ville så gärna krama dig på signeringen men glömde bort :/

 16. Selma

  Det var fett grymt igår! Måste fråga detta! Kommer du ihåg igår (på Bilexpo asså) att en tjej kom fram och skulle ha en autograf av dig på ett block, och jag vet inte om du var medveten om det men du satt och mima lite på en låt och sen börja du och sjunga My Girl till musiken och kolla först på Molly och sen på mig! Vet ju som sagt inte om du gjorde det medvetet men smickrad blev jag! Sen skulle du och jag ta kort och min plast-morfar och mormor skulle hämta mig och min kompis den kvällen! Min plastmorfar tog sig rollen att ta kort  på oss men det gick inte så bra. Så det var med den tjejen som skriver nu (Selma) som stod vid dig ett ta för att ta kort. Det blev ett kort och shit va vi skratta sen när jag hade fått krama mig ca 1minut och bara vänta på kortet. Mysigt var det men jag vet inte om du tyckte att det var lika nice!!         ^^ haha!   Min lillsyra hälsar dig mycket. Båda två fast dom är bra 8 och 3!    

 17. Mikaela !

  André din musik gör mig så glad , den har fått mig glad när jag har varit som lessnast
  Och jag kommer aldrig glömma denhär kvällen då jag fick se dig , jag är världens lyckligaste som fick det !
  / En tjej som tycker du är bääässt och vill att du ska komma till Nora !

 18. Isabelle

  Asså det var den bästa dagen i hela mitt liv! Jag o min kompis seriöst dog när vi fick ta kort med dig! Haha jag visste inte om jag skulle våga att fråga men som tur var så gjorde jag det! :*
  Bilden + autografen ska jag rama in och behålla på väggen i hela mitt liv!
  Jag älskar dig André! ??

 19. sara

  HAHA tjejen blev helt överlycklig, hon la upp bilden på din facebook.
  Du är världens bästa kille andre, älskar dig mest!<3<3<3<3
  // tjejen som ville ha en puss på pappret, för hon vågade inte fråga om en på kinden:$

Annons
stats