Sitter på burgerking | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

Sitter på burgerking

image

Tja jag sitter på BurgerKing och har precis dragit i mig en tenderchrisp burgare;) känner mig ganska fet just nu… Ska kanske dra till gymet senare ikväll..

Jag börja bli ganska trött nuförtiden… Vet inte varför??
Kanske har festat för mycket;)

Ska köpa vip biljeter idag till nrj.. Någon som ska dit?
Ska kanske dra dit med min kusin tania zuniga..
Men har bestämt med ludde bodin och rebecca eden Att jag umgås med de under kvällen på fredag..

Blogga mer när jag kommer hem 😉 jag bjuder på min polare på bild från burgerKing

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. alma

  Underbarare kille får man nog leta efter! Jag hoppas verkligen att jag får träffa dig någon gång.. tänk vad kul det skulle får vara att få se dig irl!! <3 🙂 Åhh.. <3 Skulle hemskt gärna vilja komma till NRJ och förhoppningsvis se/träffa dig, men jag ska hem till min kompis som fyller år.. :/ Så typiskt alltså!! :/ En av de få möjligheterna att träffa dig är förstörda.. :/ Jaja, vem vet vad som händer i framtiden?? Och när du kmr till final kommer jag förhoppningsvis vara där!! 😀
  Kraam! <3

 2. jjessica1

  Skulle du kunna länka din egna och offciella FB hit på bloggen :)) , vill så jätte gärna ha dig som vän på FB 🙂
  – du är grym<3 , du kommer komma långt i idol och förhoppningsvis säkert vinna !!!

 3. melissa

  skulle du kunna tänka dig att dejta någon av dina läsare?
  och SNÄLLLA kan du ha en läsarträff någon gång inne i stan eller något vill verkligen se dig!!!!!!!! skulle verkligen uppskattas

 4. Rebecca

  Väntar tvillingar och min son har inte sparkat på hela dagen TILLS jag lyssnade på dig, då fick jag sparkar 😀
   
  Du e grym och kommer komma långt..

 5. JULIEZ

  ÅH , hörde en låt med dig på youtube .  ” jag gråter bara i regnet” den va så fin. 
  Skulle verkligen va kul om vi kunde ta en fika i stan eller nått!  KOLLA MIN BLOGG!

 6. Amanda

  Om jag träffar dig, vilket jag har gjort förut och aldrig kommer glömma.. Men i alla fall, om jag gör det igen och jag frågar om en puss, skulle du ge mig det då? 😀

 7. lillaammyy

  hey , skulle du inte kunna lägga upp dina låtar på youtube.com så att man kan ladda ner dom lite enklare? 
  skulle vara väldigt snällt! 🙂

 8. Milina Björkmannen

  kan inte du börja göra videobloggar ;d?
  och om du kom vidare till idol, vilket du säkert gjorde.. aa du fattar 😮 kmr jag ligga o rösta på dig tills min mobil sprängs.. och när den sprängs tar jag hemluren ;d.. yä, bah så du vet asso
  boooy you make my heart go bom bom bom.. :’) asso jag skulle LÄTT kasta bajs på kungen för att gifta mig med dig =D  pööösch

 9. Evelina

  André är väl inte konstigt att du känner dig trött… mycket att stå i nu och du får ju grymt mycket uppmärksamhet.. det tar ju på krafterna… glöm inte av o sova o rå om dig sj lite med söt.. du vet väl att mår man bra innombords så syns det på utsidan… tänk på de.
  när jag ändå skriver här så vill jag berömma dig för en fin blogg..:)
  kika gärna in på min..
  ta hand om dig nu…kram Ewe

 10. mira

  Hej,
  ja vill berätta en sak som min bästa vän ha gått igenom..ha kopierat de hon skrev till mig.

  ja har blivit kränkt sedan dagis och blivit misshandlad två gånger på skoltid… ingen lärare har brytt sig o min rektor är dum i huvudet.. ja ha kontaktat äldre grabbar eftersom dom i min ålder ha kränkt mig … ja har nästan blivit polisanmäld för ja ha haft kontakt med dom.. när ja började sjuan så blev ja mobbad och ute låst av min bästa kompisar för att en tjej från sthlm flyttade upp …min pappa åkte iväg i jobbade i afghanistan i 2 månader… och kom hem… ja hotade två hockeyspelare i modo pga att ja ville ha uppmärksamhet … ja ville ha tillbaka mina bästa kompisar nu i vintras så var de en junior och hans lag som kränkte mig för min hy. o jag gick till polisen men backade ur pga median som finns. nu är ja kär i en grabb som är 9 år äldre än mig.. han vägrar lysssna på mig… o ja känner mig helt världelös.
  ja vet inte va jag ska ta mig till…

  du som bloggar… ja vet att hon läser din blogg och skriv vad du tycker om de här. snälla hon är bara 15 år också.. och gått igenom så mycket.

Annons
stats