Stan snart;-) | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

Stan snart;-)

image

image

Tjo!!! Nu har syrran kommit och morfar oxå;-) vi ska tagga ner på stan nu… Men först duscha;)

Love puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin Hagen

  Hej André! Du sa på julgransplundringen på Electrolux, att vi skulle skicka bilderna på oss till dig så du kunde lägga upp dem. Men hur ska du få dem? Asså vi vet ju inte din mail eller något. Älskar dig så jävla mycket, du vet nog hur mycket jag och tin-Tin stalkade dig och Olle! :p älskar diiiiiiig , det var den bästa dagen i mitt liv idag. Fick träffa min största idol. Lyssnar på dina låtar osv hela tiden! Kommer aldrig glömma den här dagen, började gråta 3 gånger idag när jag såg dig. Du är snyggast i hela världen har bild på dig i min mobil och på väggen i mitt rum. Du kommer alltid vara min idol. Kommer alltid följa dig, vill verkligen träffa dig igen! Du är bäst André<3

 2. natalienordstrom

  haha så söta fans du har! måste också säga att jag tycker du är grym. från första gången jag hörde dig sjunga på idol så blev jag chockad. en sån grym röst! du är sjukt duktig ,lägg aldrig ner med det du gör,fast de tror jag inte direkt du tänker heller;) 

 3. Julia

  men andre så snygg du är .
  LÄNKA din äkta facebook för det är as många som gör FEJJJKA KONTON :8
  ÄLSKAR DEJ SÅ SNYGG OCH ALLT ÄR DU ! 
  KOM TILL FALKENBERG. PUSS //JULIAJÖNSSON

 4. Felicia love you andré

  Haha söt syrra du har! <3 lägg ut fler bilder på dig älsklingen <3 Du är såååå snygg!!! <3 Puss :*:* 

 5. Denise

  awi, vad gullig du är André!
  Har du kanske typ tänkt att komma till Norrköping igen?
  Vi saknar dig sjukt hihi, loveyouuuuuuuuu
  Btw… KYCKLINGSRÖRA HAHAHAHAHAAHHAHA !
  :* <33333333333

 6. Mikaela ! :)

  Antar att det är din syster på bilden ? måste säga att hon var grymt söt ! 🙂 Som i förra kommentaren , så hoppas jag ni får riiiiktigt kul på stan ! 🙂 Brukar du träffa din morfar ? Har ni bra kontakt ? Du måste förstås inte svara efter som jag har full förståelse om du inte har tid , du får så många kommentarer. Och jag förstår att den här är inte är speciell på något sätt , så svara på det du vill när du har tid och lust ! Din blogg är riktigt bra , hoppar till lite när jag märker att du uppdaterat , för jag blir glad ! Och jag fjäskar inte som du kanske tror  , jag menar det verkligen ! Skulle va kul om du skrev hur många det är som tittar på din blogg per dag , skulle va lite kul att veta , det är en önskan från mig ! Men såklart behöver du inte, för du får väll säkert flera sånna ”önskningar/frågor” per dag ? Men jag saknar fortfarande dagen du var på bilexpo , om två dagar var det en vecka sen. Känns som ett hål i hjärtat , för jag saknar det så. Önskar dig hundra procent lycka André och återigen ta vara på det du har , för det är något speciellt ! /En tjej som vill höra dig sjunga live otroligt mycket …..

Annons
stats