Tjo!!! Nu är jag igång igen här | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

Tjo!!! Nu är jag igång igen här

image

Just nu sitter jag i bilen på väg ifrån Sundsvall:):) så nu ska ja te idol hotellet. Och packa ihop mina grejer.träffa min älskade kompis Robin! Sen blir det Uppsala:) sen i morgon börjar ett nytt liv;)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Felicia

  Hej Andre
  jag känner din farbror Miguel Zuniga för att han är min träslöjdslärare på Sandåkraskolan i sköndal
  5 st tjejer i min klass älskar dig och vi började gråta när du åkte ut och kan du komma och sjunga
  på min skola för att du kan ju sjunga överallt och jag fyllde år igår
  /PUSSSSSSSS FRÅN 5 TJEJER I SANDÅKRASKOLAN 😀

 2. Hanna

  Förstår inte hur du kunde åka ut från idol, du var så himla bra!!
  Du måste komma tillbaka till Sundsvall nån dag 😀
  Du var grym <3

  Hope I can get to know you someday 🙂

 3. Nathalie

  Hej Andre! Jag har en liten fråga som jag verkligen hoppas att du kan svara  på, det är så här att jag köpte biljtetter för att kolla på idol live i Linköping(cloetta center) bara för att få se dig! Men nu när du har åkt ut så undrar jag om du ändå kommer vara där och sjunga eller att man åtminstånde kommer få se dig? Ville verkligen träffa dig, blev så ledsen när du åkte ut!! 🙁 Hoppas du kan svara på min fråga snygging! kram <3

 4. Josefine

  Asså du är så jääääävla snygg!? Jag har också en blogg http://www.monxi.blogg.se och jag hoppas du tycker om den! 😀 Ställ gärna en fråga i min frågestund! ;)Jag såg Robin, Moa och Molly på väg till Eriksdalsbadet en dag. Molly gick på samma skola som jag förrut när hon var liten.
  Jag vet, jag vet! Ointressant info men är bara så ivrig att kommentera din blogg 🙂 Du är snygg också, men vem tycker inte det?!
  Puss <3

 5. hanna :)

  hur tänker man när man inte röstar på dig? man är ju störd om man inte röstar på den bästa!  nu är det ju ingen mening att titta på idol mer, fan.
   

 6. Ebba

  Hej André 🙂 synd att du åkte ut ur idol , du var den bästa 🙂 forsätt med musiken ! lycka till med allt och snälla håll igång på facebook och skriv vad som händer så man vet när man kan få chansen att se dig 🙂 puss !<3

 7. Hanna Gustafsson

  Jätte tråkigt att du har åkt ur! 🙁  Jag var själv där och kollade när ni var i Gävle och jag tycker att du var superduktig! 😀 Så sluta aldrig med musiken, för du är helt grym! 😉 Skulle vara kul att få se dig någon mera gång också, och jag hoppas verkligen att jag kommer göra det eftersom jag bara bor några mil ifrån Uppsala. 🙂
  Ha det bra, och lycka till med allt! 🙂

 8. Ellinor

  jag gråt när du åkte ut i fredags,synd att jag inte såg inlägget för ens du hade varit i sundsvall,för jag bor i sundsvall och åkte till birsta city senare på dagen,mejla mig gärna! 😉
  Puss <3

 9. ines

  asso fattar nt än att du åkte ut du som sjunger bääst o finast o jag älskar dig ps.kommer du vara på ekebygymnasiets öppet dag nästa lördag du går ju där isåfall jag o min kompis kmr dit<3 puss o kram älskar dig<3 måste få träffa dig nångång<3

 10. Lova Schmidt

  Jag kan fortfarande inte fatta att du åkte ut, du var ju fett grym ju, du måste fortsätta med musiken jag kommer följa dig dag som natt hela vägen in i mål! Puss&kram Loveu:**<33

 11. bahar

  André, fortsätt med musiken. Det är inte så att du blir mer känd av att vinna idol , du är redan en vinnare! Jag älskar din röst, du är sjukt grym  på att sjunga. Och jag är helt 100 på att du kommer komma långt inom musiken om du verkligen satsar på det:D
  Puss och kram 🙂 <3

 12. älskardig'

  andre, du är så himla underbar, fattar inte hur hela svenskafolket tänker när de inte röstade?!
  du är grymt mycket bättre än alla andra, så fortsätt med det du gör så kommer snart hela världen veta om dig. <3
  puss, <3

 13. josefin,

  så himla synd att du åkte ut, jag satt och grät hela kvällen..
  längtar tills du kommer bli riktigt känd inom musiken, för det kommer du att bli! <3
  jag älskar dig! <3

 14. josefin

  André du har sjukt bra röst. I fredags när man fick höra att du åkte ut kom det flera tårar i mina ögon! För jag ville så mycket se dig i globen. Men jag hoppas att du kommer vara på scenen med alla andra deltagare som har åkt ut ur i idol på finalen, så jag kommer se dig. För det har varit så varje år tror jag. Jag hoppas att du fortsätter med musiken och lycka till med allt<3
  Jag hoppas att vi ses någon gång!

 15. emilia wahlund:*

  andré du var bäst , du skulle inte åka ut 🙁 <3 vart fett ledsen , jag stog brevid dig när dom tog upp dom största fansen av dig ;*
  va inte ledsen är så rädd att du ska vara det 🙁 ;*<3
  jag älskar dig fett<3

 16. Frida

  Hej! Tyckte verkligen du var BÄST, du är min förebild! Höll på att gråta när du inte gick vidare, hade du gått vidare ända till malmö hade vi träffats 🙁 Undrade bara att om ngn skulle adda dig på Msn/Skype elr ngt, skulle du accepterat då? 
  Älskar dig meeest!<3

 17. Malin

  Det var synd att du åkte ut ifrån idol, du är verkligen jätte duktig, hoppas verkligen inte att du slutar med musiken, du måste fortsätta. Jag hejjade på dig från första början och blev riktigt besviken när du åkte ut, så nu kommer jag inte fortsätta kolla. Kommer fortsätta läsa din blogg och hoppas på att få ta del av massor med mer musik på din blogg! 🙂
   
   

 18. elin

  hej andre luta inte med musiken för du as grym och ag undrar bara om du ska fortsätta med musiken och lägga ut på youtube puss<3

 19. Mathilda

  Hej snygging! Fortsätt med musiken, annars vet jag inte vad jag gör! Du förstår inte andré, jag blir så glad när jag hör dina låtar. Hoppas du uppskattar att detta skrivs till dig, och skit i alla andra som hatar dig, jag älskar dig iallafall! Du har en underbar röst, underbart utseende, och underbar personlighet! Fortsätt som sagt med musiken, för du kommer komma långt, JAG LOVAR DIG! Alla pussar och kramar // Mathilda ??

 20. Felicia

  Du får komma till uppsala nån gång uppträda där du bor! 🙂
  du är fett snygg,söt,fin,underbar,sexy! 🙂
  jag älskar din sångröst! <3 // felicia från uppsala

 21. idabjale

  Du är så fin André!  🙂 Lycka till med allt. Du kommer komma långt! Skulle vara mysigt att ta en fika i detta höstmörker? Klicka in på min blogg och lämna ett svar.. Kram.
  idamichaela.myshowroom.se

 22. EBBALYE

  Heey älskling <3 
  hoppas du mår bra… sålänge du gör de, gör jag de.<3
  Du vet hur jävla sämst det va att du åkte ut, och att vi alltid kommer finnas här<3
  Du betyder så sjukt mycket för alla fortfarande… så sluta inte med musiken!! Vilket jag vet att du inte kommer göra<3 Men sveriges finaste songröst, och världens snyggaste och perfektaste kille, kommer du gå så jävla långt! 
  I love uuuuuuuu…. Det vet du. 
  KOMMER DU VA I NACKA FORUM PÅ TISDAG?? isåfall ses vi där<3 First time. 
  Puss :*

 23. älskar dig andre zuniga

  Jag kan fortfarande fatta att du har åkt ut, är fortfarande ledsen. Men du är så jävlajävlajävla grym. Ursäkta svordommarna! Men jag har följt dig ända sedan första dagen, ända sedan audition! Jag har röstat på dig VARJE fredag, i fredags röstade jag som mest.. 12 gånger! Fattar inte hur du kunde åka ut? hur fucking tänker svenska folket igentligen? lova oss att aldrig sluta med musiken, du kommer svika alla dina fans! Du har sjukt många, var glad. Alla som jag känner nästan kallar dig bög och att du suger. Men jag står där ensam mot alla och säger emot, skulle bara vilja döda dom. blir så jävla förbannad. men jag säger åt dom ensam när alla är emot mig. för det stämmer förfan inte. du är bäst, glöm aldrig det.. vet du en sak, vi har snackat i telefon visste du det? du har till och med sjungt för mig. hihi. juste, jag vet vart i uppsala du bor. jag bor tyvär inte i uppsala, men känner en som bor precis brevid dig, jag tänker kommer fan flytta till den närmaste busshållplatsen som du brukar ta bussar ifrån och hoppas på att se dig. jag älskar dig, du är bäst! skulle kriga för att få träffa dig, jag tänker inte dö förns jag har fått en kram av dig! aldrig. jag ger inte upp. puss, ps. SLUTA ALDRIG BLOGGA! gör videoinlägg och covers, du får fler läsare då + att du tjänar pengar på videofy.me . ett tips från mig för jag har bloggat i över 4 år och vet 🙂 ?

 24. Linnea

  Ser fram emot att få se mer av dig! Du måste fortsätta med musiken på något sätt i alla fall! Sverige behöver en artist som du! För du är verkligen unik André! Don’t loose who you are! Och fortsätt vara ödmjuk 🙂 Det värsta som finns är dryga artister..
  Men jag tror på dig André! Du är fantastisk! Puss på dig :*

 25. Nathalie Nilsson :)

  Hej André! Sjukt kul att du bloggar här igen 🙂
  Du kommer komma så långt 🙂
  Skulle du bli glad om Robin vann ? 😛
  Sjukt söt och snäll!
  Kolla gärna in http://naaattaaas.blogg.se
  Slän gärna in en kommentar också 😀 puss :*

 26. Sara Hansen

  Kan inte fatta att man inte får se dig mer på fredagarna, hoppas verkligen jag träffar dig någon gång.
  Men lycka till och jag vet att du klarar det ! ; )
  Puss / Sara <3

 27. linn älsklingen!

  hej! du kommer la förbi göteborg!? låt oss veta! jag älskar dej så att jag dör, gråter ibland.. puss<3

Annons
stats