vinn en ipad med bloggerfy och eniro | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

vinn en ipad med bloggerfy och eniro

vinn ipad eniro

Eniro lottar ut 3 st iPad. Vill du vinna? Klicka på bilden

 
 
 
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Natalie

   
  Hej! Jag har börjat blogga på Scenbloggen portal och undrar vad just du tycker är kul att läsa om? Jag bloggar om mode, modell uppdrag, events och min vardag och mycket annat. Titta gärna in. 
   

 2. Vican

  Du var jätte duktig ikväll dock tkr jag personligen den låten inte passade dig, no offene men njea inte din bästa kväll! Men grattis till att du gick vidare! Även om det var precis 🙂 hoppas det går bättre nästa vecka! Sedan nu känner jag mig as löjlig och missanpassad men haha diggar du äldre tjejer?… Alltså gryymt löjlig fråga men aldrig fel med lammkött 😉 men man kan ju inte annat än smälta av dina ögon? D: hugs from Vican

 3. I LOVE Andre

  Heeeey!
  Det var jue as länge sedan du uppdaterade skulle inte du kunna uppdatera? ?
  PLEAS UPPDATERA BLOGGEN! I ? U!!!

 4. Elin

  Kan inte du göra en cover på “hey there deliliah” (med Plain White) och lägga upp den här? Eller kanske välja den som låt i idol? 😀
  Kram!

 5. Olivia

  Hejhej andre! Du är värkligen helt gryym på att sjunga ! Röstar på dig varje vecka i idol! 😀 har hört att du utöver musiken är intresserad av matlagning, jag har oxå ett väldigt stort intresse för det men även för bakning, så ja har en blogg om min vardag, lite om att folk ska rösta på dig (A) och även om det jag bakar.. Du får gärna kolla in och se vad du tycker! Kram olivia 🙂

 6. Sandra

  Haha guud vad kul! När du sökte till talang i Stockholm i Saltsjöbadens centrum så gick jag och min kompis runt med dig typ hela tiden!! 🙂

 7. Emelie

  Du är ssåååå bra!!! Jag älskar dig! Men vilken färg gillar du mest?? DU är BÄST i idol!!<3 // Emelie ;D 

Annons
stats