You are my Everything | Andre Zuniga

Andre Zuniga

Annons

You are my Everything

Nu börjar det rulla framåt!!

Va nyss och käka med viccan på en pizzeria… “Så kallat fylle käka”…

Fast jag drack inte en enda droppe igår:-)

Det hände massa kul igår faktiskt
Jag var och spelade med min morbror på en fest, på en av hanns bekantas 40års fest… Efter det drog jag och skulle träffa viccan men hon skulle dra på en fest med sina nära kompisar som hon inte har träffat på år och dar…

Så ja fick dra med mig min morbror
Till min kompis Marcelo som fyllde 23år.. Fett kul va det där:-Duti dansade,sjöng lite och snacka lite skit med varandra…

Sen drog ja till viccan… Med hon hade tyvär somnat så när jag kom dit så va det ingen som öppna… Och bussen hade slutat gått… Så fick stå där ute i två och en halv timme… Tills hennes föräldrar vaknade  och öppnade så jag fick värma mig:o

Mycket hände nuförtiden… Massa saker kommer hända…

Tv4 har hört av sig och frågat mig om ja vill vara med i let’s Dance…

Och en film producent har hört av sig om att jag ska vara huvud rollen i ny film som kommer nästa vinter…

Och som sagt min musik!!! Ska in i studion på onsdag och köra så det rycker;-)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina Mattsson

  Hej du!
  Såg alla kommentarer, och bara måste fråga dig. Är det inte en aning irriterande att folk som du knappt känner skriver att dom älskar dig och så? Jag menar, såklart det är kul, men efter ett tag hade jag nog tyckt det var jobbigt. För dom kan ju inte älska en om dom inte känner en? Eller har jag fel , hah 🙂

  Förresten, tror jag såg dig för någon vecka sen på Max med din mamma kanske det var. Förlåt om jag kollade mycket, men var osäker på om det var du först!

 2. Mikaela

  Andre’ du ska veta att du är allt för mig kommer du ihåg när vi snacka i telefon jag som ringde viccan <3 du är allt för mig acceptera min vän för frågan på facebook jag heter Mikaela kuung zuniga 

 3. Patty

  hejj du måste tacka jaa!! <33 men du ska till kiruna på snöfestivalen på lördag,jag ska träffa dig då 😀 😀 😀 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 men logga in på youtube,du har fått ett mail från mig ;b pusspuss sötnos! 😀

 4. sara

  OMGGGGGGGGGG ANDRE JA DÖR DU MÅSTE BARA TACKA JA TILL LETS DANCE OCH ABSOLUT TILL DEN DÄR FILM ROLLEN! FATTA VAD DU KOMMER BLI KÄND, OMG OMG OMG ANDRE TACKAR DU NEJ TILL BÅDA DOM HAR DU GJORT NÅGOT HEEEEMSKT…!!

 5. Sonia Zuñiga Södermark (fb)

  OMFG! så grymt att få huvudrollen i en film och lets dance det passar dig sjukt mkt för jag har sett dig dansa förut du är jättebra! Jag förstår verkligen att dom frågar dig, varför skulle dom inte du är ju bäst min älskade André. Kul med att spela in i studio? Det är vell skönt att komma tillbaka lite i tv va?<3  Men oj vad jobbigt att stå i trappen i en och en halv timme, jag kunde komma och ta sällskap om jag visste var hon bor förstås. Men André så är det att vara kär<3 puss lycka till med allt min älskade kändis André Zuñiga<333 Jag älskar dig<3<333

 6. Rw

  Åå Vad bra att du har det kul! Och du ska veta att du har mitt stöd i vad du än kmr att göra i framtiden ! Önskar dig all lycka André, älskar dig! Puss

 7. Isabelle

  Hej André! 
  Jag undrar en sak, nämligen om man skulle kunna få “hyra” in dig på en liten tjejfest? Inget stort.
  Isåfall vad skulle det kosta osv? Om du orkar och har tid, så skulle jag bli glad om du bara slängde iväg ett litet mejl till mig! theheartbreak@hotmail.se 
  Puss! :*?

 8. Silviaaa

  Shooo Hermano!!!! Vaaaaa med i Let’s Dance…Vi kommer bomba systemet med samtal, vi lovar att rösta på dig tills de säger att man inte kan rösta mer!!! te quiero<3
  hhahhaha tacka JA till filmen mä. Tro mig, filmen kommer bli mycket kändare än…”New Moon” kommer få en ny favoritfilm också TIHI;*

 9. Felicia

  Åh ,skulle inte va helt fel att se dig i Let’s Dance 😉
  och har du funderat på att komma till Gööteborg snart?
  LoveU<3

 10. Felicia

  Omg älskling säg ja till let´s dance och den där filmen!<3 Har saknat dig i tv snygging! <333 Puss Puss :-*:-*

 11. Emma

  snälla va med i let´s dance,det hade varit så kul!  du kommer komma långt! Kommer att rösta som f*n!
  älskar dig André <3 <3

 12. Johanna

  Gud va kul, tacka ja till allt dedär! 😀 Fett kul med lets dance, tror du kommer komma långt i den tävlingen ! 😀 <3
  Längtar tills din skiva kommer ut! <3
  kram <33

 13. Matilda

  Aww André, din underbara lilla halv latino!…  hoppas att du tackar ja till let’s dance :D.. hade varit så grymt kul att ha ngt att kolla på igen (a) <3…älskardig fast att jag bara har träffat dig en gång ;o… kraamar! :)<33

 14. hannaa

  Tacka ja nu André .. Du är så bra och om du är med så kommer folk vilja kolla på programmet , och jag kommer rösta på dig som en galning<3 puss o kram

 15. Sandra :)

  Äntligen! ;o
  Klart du ska ställa upp i Let’s dance o allt! 🙂
  Kör så det ryker! Du kommer gå långt! 🙂

Annons
stats